Falmec je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1981 kot malo obrtniško podjetje, danes pa so zrasli v enega izmed italijanskih centrov odličnosti in vodilnega mednarodnega akterja na področju kuhinjskih nap. Vsi izdelki so v celoti proizvedeni v njihovi tovarni v kraju Vittorio Veneto in so zaznamovani z vrhunsko italijansko kakovostjo in kulturo kuhanja.
Falmec je razvil edinstveno tehnologijo, ki omogoča, da z nadzorovano bipolarno ionizacijo v kuhinji ustvarite ionsko vzdušje. Ionski delci odpravljajo neprijetne vonjave in vzpostavijo ionsko ravnovesje z opaznimi koristmi za vaše fizično in psihično počutje.
Kuhinjske nape imajo vgrajen senzor E.ion, ki zaznava prisotnost hlapnih spojin, plinov, formaldehida, cigaretnega dima in vseh drugih škodljivih vonjav v prostoru. Ko jih zazna, začne samodejno prečiščevati in razkuževati zrak, dokler ga popolnoma ne očisti.
Nadzorovana bipolarna tehnologija je zaščitena z mednarodnim patentom in številnimi certifikati. Na Univerzi v Milanu so dokazali potrjeno zmanjšanje neprijetnih vonjav do 95 %.
Ne boste samo slišali razlike – živeli jo boste!
Izdelki z NRS® tehnologijo združujejo izboljšano zmogljivost in opazno boljše domače udobje, saj kuhinjsko napo komaj slišimo. NRS® tehnologija vam omogoča kuhati, delati, klepetati in poslušati glasbo brez hrupa kuhinjske nape.
Na osnovi raziskav zračnega pretoka in uporabljenih specialnih materialov NRS® nape zmanjšajo hrup na izredno nizko, skoraj neopazno raven.
NRS® daje najboljše rezultate pri odzračnem načinu delovanja, vendar ga je mogoče uporabiti tudi v obtočnem načinu z dolgotrajnim, visokozmogljivim in obnovljivim oglenim filtrom.
Najvišja stopnja zmogljivosti pri NRS® napah doseže do 54 dB, kar je pri večini nap glasnost na šele prvi stopnji.
Ogleni del filtra sestavlja aktivni ogljik v obliki grafitnih mikrokristalov, ki so posebno obdelani tako, da ustvarijo porozno strukturo z veliko notranjo površino in tako uspejo ujeti številne molekule različnih velikosti, ki jih privlačijo in absorbirajo.
Drugi del filtra pa predstavlja zeolit, ki je mineral z visoko kapaciteto absorpcije organskih spojin in vodne pare. Ob stiku z vlago sprošča toploto in jo na tak način zmanjšuje. Uporaba zeolita je zato pomembna za zmanjševanje vonjav kot tudi vpijanje vodne pare, ki nastanejo med kuhanjem.
Kombinirani filter Carbon.Zeo je zelo enostaven za vzdrževanje, saj ima življenjsko dobo od tri do pet let, medtem pa ga je na 18 mesecev treba regenerirati v pečici – 2 uri na 200 stopinj.
Bi radi v živo videli več kuhinjskih nap in se do potankosti podučili o tem, kako mora izgledati vaš cevni sistem ali pa bi radi spoznali vse različne materiale in barve kuhinjskih korit? Potem smo mi pravi naslov za vas. Pomagali se vam bomo odločiti katera kuhinjska napa je prava za vas, glede na vaše potrebe ter katero korito in armatura bi se najbolj prilegala vaši kuhinji. Naročite se na obisk našega Siccabo Showroom-a in z veseljem vam bomo pomagali do prave odločitve.
Obvezna predhodna rezervacija termina!
Siccabo Showroom
Ulica Ivana Roba 27
SI-1000 Ljubljana
T: 01 200 70 29
E: info@siccabo.si