DRY AGER zorilniki mesa so profesionalni hladilniki za suho zorjenje mesa, šunke, salame ali rib, ki ga lahko uporabljajo restavracije, hoteli, dobavitelji mesa, mesarji in vsi entuziastični uporabniki, doma. DRY AGER zorilnice mesa so proizvedena v Nemčiji z namenom zadovoljevanja vaših najvišjih zahtev.
Dobre stvari pridejo k tistim, ki čakajo, še posebej, ko gre za suho starano hrano. Suho staranje je ena izmed najstarejših tehnik priprave hrane, ki zahteva čas, potrpežljivost in pozornost do detajlov. To je proces, pri katerem ne smemo hiteti!
Nagrada so nepričakovani odtenki okusa in sprememb v teksturi, zaradi katerih so meso, ribe in pršut edinstveni. Zrezki so mehki kot maslo, riba je neskončno intenzivna, domače šunke in klobase pa so fenomenalnega okusa. Skratka, hrana je na najvišji ravni prefinjenosti.
V notranjosti hladilnika meso zori na kosti pri vlažnosti okoli 85 % in temperaturi 2 °C. Natančen elektronski sistem za nadzor omogoča uravnavanje temperature na 0,1 °C natančno. Mogoče je nadzorovati tudi vlago z integriranim HumiContol sistemom, ki se lahko nastavi med 60 in 90 %. Vse skupaj zagotavlja odlično mikroklimo, idealen pretok zraka in stalno sterilizacijo znotraj zorilnice kljub zunanjim spremembam temperature.
Bi radi v živo videli več kuhinjskih nap in se do potankosti podučili o tem, kako mora izgledati vaš cevni sistem ali pa bi radi spoznali vse različne materiale in barve kuhinjskih korit? Potem smo mi pravi naslov za vas. Pomagali se vam bomo odločiti katera kuhinjska napa je prava za vas, glede na vaše potrebe ter katero korito in armatura bi se najbolj prilegala vaši kuhinji. Naročite se na obisk našega Siccabo Showroom-a in z veseljem vam bomo pomagali do prave odločitve.
Obvezna predhodna rezervacija termina!
Siccabo Showroom
Ulica Ivana Roba 27
SI-1000 Ljubljana
T: 01 200 70 29
E: info@siccabo.si