/ M: +386 (0)30 212 000 / E: prodaja@siccabo.si

 
 
 

Povpraševanje

 
 
 

Kalkulator prihrankov

Prihranite čas in denar. Izračunajte svoj prihranek.

Kalkulator prihrankov

 
 
 
Susilci banner3 2 sl
 
 

Sušilci

 

Naša ponudba

 
 
 
 

Sušilci rok

Sušilci rok

Ali imate tudi vi neprijeten občutek, ko odidete v toaletne prostore trgovinskega centra, restavracije, bencinske črpalke ali vaše pisarne in si na koncu želite osušiti vaše mokre roke, vendar je zmanjkalo papirnatih brisač ali pa pred vami stoji le puhalnik vročega zraka?

Da bi preprečili tovrstno neprijetnost in izboljšali zadovoljstvo naših strank in uporabnikov smo v našem podjetju poskrbeli za ponudbo nove generacije sušilcev za roke z usmerjenim zračnim tokom. Od tod izvira tudi njegovo ime ''Jet Hand Dryer'', kajti deluje po zakonitostih reaktivnega motorja, saj vsebuje zračno turbino, ki ob visokih vrtljajih povzroča močan in hiter potisk zraka. Tako vam, nov pristop sušenja rok omogoča, da so vaše roke čiste in suhe v pičlih 10 sekundah.

Zaradi zagotavljanja visoke kvalitete naprav in storitev vsak novi model sušilca za roke testiramo in imamo v svoji ponudbi samo sušilce, ki so visoke kvalitete, učinkoviti in zanesljivi. Z uporabo naših sušilcev rok si znižate vaše stroške do 90 %, glede na uporabo papirnatih brisač ali klasičnih sušilcev za roke.

Hitrost

Nič več brisanja rok v hlače in čakanja v vrsti. Sušilci rok Siccabo delujejo na principu usmerjenega zračnega toka, kar omogoča doseganje visoke hitrosti izpihanega zraka in hitro sušenje rok. Zaradi novega načina sušenju vam odpihne vodo iz vaših rok v samo 10 sekundah. Izbrani modeli sušilcev za roke imajo tudi možnost nastavitve različnih hitrosti izpiha zraka in tako si lahko uporabniki same nastavijo hitrost glede na njihove potrebe in prostor.

Higieničnost

Vgrajen HEPA filter (High Efficiency Particulate Air) in dodatni zračni filtri v sušilcih za roke Siccabo, učinkovito filtrirajo zrak v prostoru in zadržijo prašne delce do velikosti 0,3 mikrona in so 99,9 % učinkoviti. Z naprednimi zračnimi filtri na vaše roke piha bolj čist zrak, kot je v samem prostoru.

Vklop brez dotika

Vgrajeni senzorji gibanja avtomatsko vklopijo ali izklopijo sušilec za roke in tako ni potrebno nadležno pritiskanje gumbov ali trganje papirnatih brisač, kar vam omogoča, da je upravljanje sušilca higienično in vaše roke ostanejo čiste tudi po končanem sušenju.

Napredna oblika in materiali

Vsi sušilci rok Siccabo so moderne oblike in primerni za vgradnjo v različne vrste prostorov. Narejeni so iz ABS negorljive plastike ali nerjaveče kovine in odporni na vrsto mehanskih poškodb, ki nastanejo ob uporabi v javnih prostorih. Poleg kvalitetnih materialov, je ohišje naprave premazano z antibakterijskim premazom, ki zagotavlja še višjo stopnjo higiene pri vsakodnevni uporabi.

Znižanje stroškov uporabe

Sušilci za roke Siccabo porabijo do 85 % manj električne energije kot klasični sušilci za roke in do 90 % nižje stroške uporabe glede na papirnate brisače. Izračunajte si vaš prihranke in čas povrnitve naložbe s priloženim kalkulatorjem stroškov. Z uporabo sušilcev Siccabo prihranite tudi pri stroških čiščenja prostorov in odvoza smeti.

Čistoča

Sušilci za roke Siccabo omogočajo ohranjati vaš prostor brez smeti in odpadnega materiala, kajti ob uporabi izpihana voda odteče v posebej za to namenjeno posodo (Smart in Bio Dryer)  in tako vaš prostor ostane čist in suh.

Tihi

Napredni serijski in brezkrtačni motor ter NAM filter (Noise Absorptium Module) omogočata, da je raven hrupa v prostoru na nivoju, ki zagotavlja normalno uporabo naprave in ne vznemirja okolice.

Prijaznost do okolja

Uporaba nove generacije sušilcev za roke Siccabo pripomore, da se podre bistveno manj dreves in porabi manj energije, ki je potrebna za izdelavo ali reciklažo papirnatih brisač. Z nižjim ogljičnim odtisom boste pomagali pri ohranjanju našega planeta za generacije, ki prihajajo.

Zanesljivost

Mi verjamemo v kvaliteto Siccabo sušilcev za roke, zato vam za določene modele ponujamo 2 letno splošno garancijo.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.