/ M: +386 (0)30 212 000 / E: prodaja@siccabo.si

 
 
 

Povpraševanje

 
 
 

Novice

 
Razvrsti po:
 
 • VITRIFRIGO - produktni katalog 2020

  12.10.2020

  Oglejte si najnovejši katalog izdelkov Vitrifrigo.

  Več informacij
   
 • SICCABO - produktni katalog 2020

  31.07.2020

  Oglejte si najnovejši katalog kuhinjskih nap Siccabo.

  Več informacij
   
 • FALMEC - produktni katalog 2020

  21.05.2020

  Predstavljamo povsem nov produktni katalog znamke FALMEC.

  Več informacij
   
 • FRANKE - produktni katalog 2020

  21.05.2020

  Predstavljamo povsem nov produktni katalog znamke FRANKE.

  Več informacij
   
 • INTEGRALE - kuhalna plošča z vgrajeno napo

  24.03.2020

  Predstavljamo novo, visokokakovostno kuhalno ploščo INTEGRALE z vgrajeno kuhinjsko napo. Zasnovala jo je inovativna ekipa podjetja SICCABO, ki svoje izdelke oblikuje na podlagi izkušenj in z mislijo na čim boljšo uporabniško izkušnjo.

  Več informacij
   
 • AURA - otočna kuhinjska napa

  23.03.2020

  Predstavljamo novo linijo otočnih kuhinjskih nap AURA, zasnovanih za montažo na strop nad kuhinjskim otokom. Vgrajene imajo posebne nosilce, ki omogočajo stabilnost in kovinski maščobni filter za enostavno pranje, omogočajo tudi upravljanje na daljavo.

  Več informacij
   
 • SKY - stropna kuhinjska napa

  23.03.2020

  Zadnji trend pri kuhinjskih napah podjetja SICCABO je stropna napa SKY, ki je namenjena stropni montaži nad kuhališčem. Njena dodatna prednost je energetsko varčna bela ali barvna LED osvetlitev, ki poskrbi za odlično preglednost na delovni površini.

  Več informacij
   
 • PRIMA - stenska kuhinjska napa

  23.03.2020

  Predstavljamo novo stensko kuhinjsko napo PRIMA. Zasnovana je tako, da je energijsko učinkovita in trpežna. S črno stekleno površino in LED osvetlitvijo prispeva k sodobnemu izgledu kuhinje in obenem zadržuje neprijetne kuhinjske vonjave.

  Več informacij
   
 • Čiste roke so ključ do zdravja

  03.10.2017

  S pravilnim in rednim umivanjem rok zmanjšamo številne okužbe prebavil in dihal, preprečimo širjenje virusnih bolezni in bakterijskih okužb. Ljudje se vsakih 30 minut dotaknemo do 300 različnih površin, zato se je nevarnim virusom in bakterijam v vsakdanjiku skoraj nemogoče izogniti. Virusi in bakterije, ki povzročajo bolezni, se namreč v največji meri prenašajo ravno preko rok. Zato je ustrezna higiena rok ključnega pomena pri ohranjanju našega zdravja.
  Več informacij
   
 • Zakaj je sušilec rok odlična investicija?

  18.09.2017

  Ali ste vedeli, da lahko s sušilci rok Siccabo prihranite do 90% stroškov glede na uporabo papirnatih brisač ali klasičnih sušilcev rok? Kako? Preverite in se prepričajte o prednostih uporabe naših produktov.

  Več informacij
   
 • Naredite korak za čistejše okolje!

  23.05.2017

  Ste vedeli, da zaradi papirnatih brisač za gospodinjstvo v povprečnem evropskem gospodinjstvu nastane 50 kg odpadkov na leto?
  Več informacij
   
 • Novo na slovenskem trgu

  05.11.2016

  V našem podjetju smo za vse, ki bi radi znižali stroške poslovanja in se znebili odvečnih smeti, pripravili ponudbo nove generacije sušilcev za roke z usmerjenim zračnim tokom ali bolj znane pod imenom "Jet Hand Dryers". Naši sušilci delujejo na podobnem principu kot reaktivni motorji, saj vsebujejo zračno turbino, ki ob visokih vrtljajih omogočajo močan in hiter potisk zraka. Zaradi navedene tehnologije vam omogočijo, da so vaše roke suhe in čiste v pičlih 10 sekundah.
  Več informacij
   
 
Prvi12NaslednjiZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.