/ M: +386 (0)30 212 000 / E: prodaja@siccabo.si

 
 
 

Povpraševanje

 
 
 

Čiste roke so ključ do zdravja

Čiste roke so ključ do zdravja

03.10.2017

S pravilnim in rednim umivanjem rok zmanjšamo številne okužbe prebavil in dihal, preprečimo širjenje virusnih bolezni in bakterijskih okužb.

Ljudje se vsakih 30 minut dotaknemo do 300 različnih površin, zato se je nevarnim virusom in bakterijam v vsakdanjiku skoraj nemogoče izogniti. Virusi in bakterije, ki povzročajo bolezni, se namreč v največji meri prenašajo ravno preko rok. Zato je ustrezna higiena rok ključnega pomena pri ohranjanju našega zdravja.

Najpomembnejše, kar lahko naredite zase je, da si pogosto umivate roke - vedno, preden začnete jesti, ko pridete domov iz šole, službe ali trgovine oz. drugega javnega mesta ter seveda vsakič po uporabi stranišča.

Za pravilno umivanje rok sta nujno potrebna milo in topla, tekoča voda. Z drgnjenjem rok milo razgradi maščobo in umazanijo, ki vsebujeta večino mikrobov. Umivanje rok z milom in vodo naj traja najmanj 20 sekund, saj boste le tako lahko odstranili večino mikrobov. Za popolno higieno je po vsakem umivanju potrebno roke temeljito osušiti.

Z uporabo sušilca za roke Siccabo svoje roke osušite hitro in popolno.

Svojim rokam zagotovite najvišji nivo higiene, poleg tega pa pri sušenju porabite manj časa in energije. Z najnovejšimi modeli bodo vaše roke čiste v parih sekundah, brez kopičenja odpadnega materiala in polnih košev uporabljenih brisač na katerih ostajajo bakterije. Poleg higiene je skrb za varovanje okolja ena bistvenih prednosti sušilcev Siccabo, saj z njihovo uporabo prihranite tudi do 90 % stroškov glede na uporabo papirnatih brisač in klasičnih sušilcev za roke.

Ohišje sušilnih naprav je prevlečeno z antibakterijskim premazom, kar zagotavlja najboljšo možno higieno in čistočo. Infrardeči senzorji vklopijo in izklopijo sušilec avtomatsko in tako niste nikoli v neposrednem stiku z napravo. Dodatni filterji zraka (HEPA filter, semi HEPA filter, karbonski zračni filter) poskrbijo, da na vaše roke piha vedno čist in suh zrak.

Izberite sušilec za roke Siccabo in poskrbite za popolno higieno svojih rok.

 

 

Povpraševanje

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.